Back to All Events

Wyrd Sisters / Nedelja, 14. januar, 20h / KC Grad

  • Kulturni Centar Grad 4 Braće Krsmanović Beograd Serbia (map)

#WyrdSisters i ove godine u vašem KC Gradu! Veče klasične dreg zabave koje samo za vas pripremaju tri beogradska dreg kvina - DekadencaDajana Ho i Valerie Candy. Ovog puta tema večeri je slobodna, razuzdana i pomalo međudimenzionalna.

Posebne gošće ove večeri su sveža krv beogradske dreg scene: Golden Orb i Karma Geddonia, koje su predstavnice jednog svežeg kolektiva House of K.G, potom crnogorska fascinacija Ostroga Mi, kao i plesna kraljica Georgina Taylor. Na bis nam dolazi i prva hrvatska dreg kvin Galaxy Diva.

Voditeljka večeri - Markiza De Sada.

Pre i posle centralnog programa za vas muziku pušta mandymendi.

Početak programa u 20h. Ulaz 200din.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dekadenca | www.dekadenca.com

Dajana Ho | www.fb.com/princesadajanaho

Valerie Candy | www.instagram.com/valerie.candy

Markiza De Sada | www.fb.com/markizadesada

Galaxy Diva | www.fb.com/GalakticnaZvezdana

Golden Orb | www.instagram.com/kay.gie/
Dolazi sa planete Nibiru i svoju inspiraciju pronalazi u raznim svakodnevnim spiritualnum razgovorima. Na planetu Zemlju je došla kao oblak kosmičke energije i svoj unutrašnji mir pronašla u paukovoj mreži, odakle je i preuzela svoju zemaljsku formu. Mnogi bogovi i boginje su pili njen zlatni nektar otrova i zauvek ostali žedni za još, zahtevajući da sadrže i pripitome njenu energiju. Orb nije želela da bude deo toga, zbog čega je nazvana kraljicom mističnosti, večno gradeći svoju zlatnu paukovu mrežu.

Karma Geddonia | www.instagram.com/kay.gie/
Rođena iz fenomena „karmageddon“, Karma je tvoja omiljena web-cam devojka na ekranu u hentai odseku amaterske pornografije. Postmoderna, freelance, savim obična, oštra kao nož, gorko-slatka, panseksualna gejmerka i krosdreserka žedna strasti i krvi, Karma se često susreće sa spektrumom ludila koji se odražava u njenim očima. I dok se ona može naći u različitim oblicima i dimenzijama, jedno je sigurno – Indulge this loose cannon and you’ll meet your Karma!

Ostroga Mi | www.instagram.com/ostroga_mi/
Ćerka luksuznog patriote Crnogorca, poznatog nikšićkog kriminalca, koji ju je imenovao, i majke, bivše ciganke, koja je pobjegla od svojih ciganskih korjena da bi bila dobra i poštena hrišcanka. Ostroga, kao moderna Crnogorka, uspjeva da sklopi patrijarhalno hrišćanstvo i slobodu ciganske magije koju je naslijedila od svoje babe Kasandre, čuvene gatare. Od nje je takođe naslijedila svoj talenat za gatanje, pravljenje kolača i naravno ples i pjevanje. Sa svojih 18 ona već ulazi u krizu jer pokušava da ispuni očekivanja svojih roditelja i nađe muža (poželjno vođa navijača Zvezde, Arkanov sin bi bio sasvim ok) kojem će da rađa sinove i bude dobra domaćica i da ostvari svoju želju samostalne edukovane žene poštenog biznismena koji je u tajnosti veliki kriminalac. Kako se njena priča odvija, pratite je na Instagramu @ostroga_mi da saznate...

Georgina Taylor | www.instagram.com/tailorgeorgina/
Miss Georgina Tailor ( /dʒɔːˈdʒiːnə/ /ˈteɪlə(r)/ ) je spoj apstraktne umetnosti koji datira iz ‘’Club Kid‘’ pokreta osnovanog tokom kasnih ‘80tih, kao i velikog uticaja Evrovizijske drame i kiča. Dizajner i tvrdoglavi perfekcionista koji osmišlja svaki delić pre prezentovanja ali takodje i veliki zaljubljenik u kreativni haos.

mandymendi |
Pola crvenokosa, pola kokos. Svoju muziku bi najradije okarakterisalalast.fm tagom: "papazjanija/electronic/pop/alternative/rock/hiphop/dance/soundtrack/oldies/indie/rnb/parlafon.g ramofon.jugoton.regeton"

Earlier Event: November 12
DIVAS NIGHT