Back to All Events

Wyrd Sisters • DEV9T

  • Ciglana Klub Ljubitelja Teske Industrije (map)

#WyrdSisters, neformalni kolektiv mešovitog tipa, nakon brojnih nastupa po raznim kulturnim centrima, korporativnim koktelima i galerijama dolazi samo za vas na Dev9t festival!
Iako je sastav kojim se ovi dreg performeri prezentuju prilično fluidan, ovaj put za vas ipak nastupaju Dekadenca, Valerie Candy i Alex Elektra - spremivši niz pop hitova pop diva za ovaj pop-up nastup!
#Alhemija #StvarajDalje

Dekadenca | www.dekadenca.com
Proizvod je velike ljubavi prema sceni, mjuziklu, brodvejskim i holivudskim divama koje su “veće od života” i koje zahvaljujući svojoj veličini opstaju uprkos prolaznosti vremena. Njeno ime dolazi iz mjuzikla Kabare i lika Seli Bouls koja često ponavlja frazu “Divine decadence!”. Svojim nastupom pokazuje kako je dreg forma umetnosti koja obuhvata scenski pokret, glumu, slikanje i pevanje.

Valerie Candy | www.instagram.com/valerie.candy
Retko kada u ljudskom izdanju, ali uvek “over the top”. Ukoliko pomešate klasičnu Grčku, impresionizam, ekspresionizam i nadrealizam, svejedno nećete dobiti Valerie Candy, ali ćete biti poprilično blizu. Ovo je priča o Pigmalionu i Galatei, priča o bradi, fatalnoj figuri i ismejavanju. Ovo je priča o Valerie Candy.

Alex Elektra | www.instagram.com/alex_x_elektra
Ona je mistična i uvek napaljena boginja lepote. Nekadašnja sirena kojoj je Posejdon podario noge kako bi zavlada kopnom. Zna kako da rasturi scenu energičnim nastupom i pokretima tela zavede veći deo publike. Čuvajte se! Iako je van vode ako vas zavede nema vam spasa..

Earlier Event: May 24
Wyrd Sisters na Mikser festivalu
Later Event: August 23
KayGie: Ballroom Drag Show Pop Party