Back to All Events

Poslednja šansa sa Dekadencom i Markizom De Sadom

  • Dim 15 Cetinjska Beograd, 11000 Serbia (map)

POSLEDNJA ŠANSA

Ove nedelje u Dimu (Cetinjska 15) nakon brunch-a kada sviraju Lile i Johana, po prvi put u gradu DINGO zabava!

Kao deca ste voleli Muzički tobogan, kao tinejdžeri Loto devojke, a u odraslom životu vas mori učmalost i jedino u alkoholu vidite smisao? Onda je ovo pravi događaj za vas, da odbacite sve brige, loše sentimente i uživate sve groteskne elemente!
Etablirane zvezde beogradskog noćnog zivota Dekadenca i Markiza De Sada predstaviće potpuno novi šou odnosno splet igara na sreću, ovom prilikom jednostavno nazvane DINGO*, za sve one željne rizika, histerije, drame i dobre zavrzlame. Ove žene veće od života predstaviće svu draž kockarske strasti, tog poroka vrednog svakog dinara i svrgnuća sa vlasti.
Od publike čarobnog nam Dima očekujemo maksimalnu participaciju, a srećnice ili srećnici će zasluženo osvojiti neku od vrednih nagrada – večeru za dvoje, tortu, bocu vina ili možda epilaciju.
Pripremite vaše kukove, biće dosta facijalnih ekspresija i plesa, nadamo se da ste spremni za ludu vožnju prepunu iznenađenja i podesnu za oslobađanje od stresa!

p.s. Iako označava ne preterano luksuznu životinju, reč DINGO (kombinacija anglosaksonskih termina drag i bingo) ovde je u funkciji označavanja jedinstvene igre na sreću u režiji beogradskih transformativnih diva.